Bekijk dit rapport over womanizer

Ultiem genot met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Voor jou hebben we dan een nieuwtje!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Deze creatie wordt geleverd met een garantie tot orgasme, zekerheidje aldus de bedenkers er van!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Dit aan-uit knopje bezit het vormgeving betreffende een omvangrijke diamant. Mooi! Louter al voor het opmaken en aanraken betreffende de Womanizer Pro raak je opgewonden. Je schik wat kussens op mijn bed en ga erop liggen, zet een stand op 3, spreid betreffende wijs-, en middelvinger mijn schaamlippen zodat m’n clitoris waarneembaar is en regio de behandelknop aan mijn clitoris. Ons héél zacht gebrom kan zijn alles hetgeen je hoor. Het reeks decibel is te verwaarlozen.

Als je artikelen betreffende verscheidene bezorgtarieven bestelt, betaal je alléén de bezorgkosten uit een hoogste tariefgroep.

Een Womanizer +size geeft je nog meer ergonomische flexibiliteit. Het maakt ook niet uit van die staat - dit lange, platte handvat zorgt voor een ideale houvast en bediening tijdens gebruik.

Ding-Dong..!!! Een voordeur bel gaat en ik spring op. Een postbode overhandigt mij een discreet verpakt pakketje. Je weet hetgeen erin zit. Mijn hart maakt ons sprongetje en liefst grijns je met ons smile van oor-tot-oor naar een postbode maar je doe mijn best teneinde m’n gezicht in ons plooi te behouden.

Jouw mag een kapjes verder los inkopen ieder 3 stuks over een womanizer 2Go. Hoezo heb jouw genoeg kapjes benodigd? Op den duur is siliconen hard weleens blootgesteld met een lucht. En het voelt ook niet zo fijn. Nu met de Dop over dit kapje na gebruik, ga ik ervan uit dat het kapje langer meegaat. Wel iedere keer juist reinigen vanzelfsprekend na gebruik betreffende ons cleaner. En juist laten drogen.

Het is onderwijl meestal vertrouwd dat ik een groot fan ben aangaande de Womanizer Sexspeeltjes. Dus ik maakte een enorm happy sprongetje toentertijd je een andere Womanizer 2Go mocht testen vanwege deze review.

Zo u alsnog vragen mocht hebben aan de Privacy Policy betreffende Womanizer.nl, vervolgens kan u dan ook aanraking met ons opnemen. De klantenservice helpt u nader mits u info nodig bezit over uw informatie of als u dan ook deze wilt wijzigen.

Hierdoor oplopen sommige vrouwen gemakkelijk enkele orgasmes voor gebruik met een Womanizer. De Womanizer is wereldwijd het 1e middel dat deze andere methode over stimuleren gebruikt.

De Womanizer klinkt best luid indien jouw ‘m zo in een lucht met check mijn blog zet. Maar tijdens dit gebruik op jouw clitoris hoor je hem amper. Ik raad met een womanizer pas met te zetten als dit kapje echt een clitoris omsluit.

Teneinde een verwachte kosten met betalen in termijnen te berekenen, gebruik je onze rekenhulp. Jouw vindt een rekenhulp in jouw winkelwagen via Betalen in maandelijkse termijnen wanneer jouw ons bestelling plaatst met ons totaalbedrag met € 45,- ofwel meer.

Bestel jouw voor een eerste keer? Vervolgens kan dit zijn dat een levertijd iets meer is wegens de controle en verwerking van je informatie.

Zodra jouw bestelling in segmenten is bezorgd, betaalt OTTO de extra kosten en betaal je maar één keertje een bezorgkosten.

De buitenzijde betreffende de Womanizer twee Go bestaat uit hard Plastic. Leverbaar in een kleuren stralend zwart / goud, glimmend wit / goud en glanzen mint groen / knal roze. Dit kunststof voelt prima met in een hand en tussen de dop en een onderkant zit ons gouden randje.

Wanneer we uw betaling na twee weken niet beschikken over onthalen gaan we ervan uit dat u dan ook niet langer geïnteresserd raakt en zullen wij een bestelling annuleren.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Bekijk dit rapport over womanizer”

Leave a Reply

Gravatar